27 d’abril 2015

TROFEU FESTES DE LA SANTA CREU:

Bons resultats del C.N.Castellfollit a la piscina de Figueres
Amb motiu de les Festes de la Santa Creu el C.N.Castellfollit es va desplaçar fins a la capital altempodanesa per a participar en el Trofeu que organitza el C.N.Figueres.
A la sessió del matí varen nedar els benjamins i alevins. I varen tenir una destacada actuació ja que es varen penjar 4 medalles.
Els nedadors que varen pujar al pòdium van ser:
Claudia Oliveras or en els 100 mtes. papallona i plata en els 100 mtes. lliures
Núria Masó plata en 100 mtes. esquena
Marc Gifreu plata en 50 mtes. lliures

Pel que fa a la sessió de tarda hi varen participar l'equip infantil, junior i absolut. Tampoc varen defraudar ja que varen estar a un bon nivell aconseguint 5 medalles. Algunes d'aquestes medalles varen ser una veritable sorpresa però a vegades si es fa un bon treball te la seva recompensa. Els nedadors que varen aconseguir medalles van ser:
Mireia Reverter plata en 100 mtes. braça i bronze en 200 mtes estils
Ivet Navarro plata en 200 mtes. estils
Gerard Villalta plata en 50 mtes. papallona
laura Nieto Bronze en 50 mtes. papallona

Tan al matí com la tarda cal destacar que de les 42 vegades que els nedadors castellfollitencs es varen tirar a l'aigua en 30 varen obtenir millorar les seves marques personals.
Per aquest motiu els responsables del C.N.Castellfollit volem felicitar a tots els nedadors i nedadores pels bons resultats obtinguts i també a tots els entrenadors pel seu bon treball.


Imatges dels nedadors del matí i la tarda, guanyadors de medalles a Figueres durant la competició.