18 de gener 2015

Bons resultats dels Benjamins i Prebenjamins a Torelló.

2ª Jornada pels benjamins i debut dels prebenjamins a Torelló
El dissabte 17 de gener va tenir lloc a la piscina del C.N.Torelló la 2ª jornada de la Lliga catalana Benjamí i la 1ª jornada de la categoria prebenjamí.
El nostre Club hi participà amb 17 nedadors i nedadores nascuts els anys 04-05-06 i 07.
Els joves nedadors dirigits per la Núria Vilà i Albert espigulé varen tenir una actuació molt destacada, aconseguint unes bones marques, fet que va donar obtenir unes bones classificacions individuals a la general.
Com a més destacat comentarem que en la prova dels 100 mtes. papallona en marc Gifreu va aconseguir el primer lloc i el tercer en els 100 mtes. esquena. La Laia Oliveras va aconseguir una meritòria segona posició en 50 mtes. papallona any 2006. també varen ocupar llocs de privilegi l'Albert Vila i l'Isaac Navarro en les proves dels 50 mtes. esquena i 50 mtes. papallona.
En prebenjamins l'Aina Salvador va aconseguir el segon lloc en noies i l'Eric Ventulà la tercera posició en nois en la prova dels 25 mtes. lliures nascuts l'any 2007.
La resta de nedadors i nedadores que hi varen ser: Ona Vilarrasa, Amin Haddouti, Damas Portes, Duna Crivillès, Anna Bosch, Júlia Pararols, Anna Clara Cordeiro, Núria i Alexia Serret, Anna Moreno i Lluc Crivillès.