16 de maig 2014

FINALS COPA CATALANA ALEVÍ I INFANTIL

Un cop finalitzades les lligues i gràcies als bons resultats obtinguts l'equip aleví i infantil del C.N.Castellfollit s'han classificat per disputar les respectives finals de la Copa Catalana de Base. Tan l'equip eleví com l'infantil han quedat enquadrats en el grup "D".
Aquestes finals es celebraran el proper dissabte 24 de maig.

La final aleví es farà a la piscina del C.N.Sitges (a la tarda) i el C.N.Castellfollit competirà amb els següents equips: C.N.Premià de Mar, A.N.Gramanet, C.N.Joan Pelegrí, C.N.Parets, C.N.Lloret de Mar, C.N.Siges, C.N.Sant Adrià, C.N.L'Hospitalet, C.E.Europa Sport, C.N.Piera 2012, Manyanet C.N., C.N.Santa Perpetua i C.N.Pinetons de Cardedeu.

Els infantils es desplaçaran a la capital de l'Anoia, Igualada també per la tarda. I competiran contra: C.N.Rubi, C.N.Vilafranca, C.N.Esplugues, C.N.Santa Perpetua, C.N.Sant Adrià, C.N.Igualada, C.N.Parets, Manyanet C.N., C.E.Cabrera de Mar, C.N. Pinetons de Cardadeu, C.N.Piera 2012 i C.E. Europa Esports Centre.

( PER MÉS INFORMACIÓ MIRAR LA PÀGINA "PESTANYA ", ON POSA PRÒXIMA COMPETICIÓ ON HI HAN ELS HORARIS, NEDADORS CONVOCATS I PROVES A NEDAR )