20 de gener 2014

ANEM ENDAVANT !!! GRÀCIES A TOTHOM ... JA SON 15.000.

Un dia en concret, ara farà uns 3 anys, va surgir la idea de realitzar una pàgina web del nostre Club Natació Castellfollit.
Tal ès així, que ens hi vam posar de manera de prova, per intentar informar de les activitats, actes, events, i notícies en general del nostres nedadors/ores, del Club Natació Castellfollit, i del que ens envolta, per donar-se a conèixer.
Donat que internet cada vegada s´estava posant més de moda i a totes les cases, aquesta informació arribava més clara, entenedora i d´una manera senzilla, es va crear aquesta pàgina.
Una pàgina que recull  tot el relacionat amb el Club i que vol fer entendre a la persona que hi entra, amb tota la claretat possible i senzillesa.
Han estat tres anys on continuadament s´han posat informacions, notícies, fotografies etc.. i al mateix temps en el dia a dia, s´ha anat observant  la resposta de la gent.
 
Passat aquest temps, i en nom del Club Natació Castellfollit, vull agraïr el seguiment que li heu donat a aquesta pàgina,  per part de totes les persones del Club, socis, ciutadans del poble de Castellfollit de la Roca, simpatitzants d´altres entitats, clubs, unions esportives, federacions, etc... del vostre interès per haver entrat en aquesta pàgina.
No es una pàgina de les més professionals ni de les millors, això es pot dir queda clar, però per un club modest com el nostre que som, aquesta web, està creada i ara es manté diàriament, amb tot el contingut ja sigui en el format que sigui, de la millor manera possible, sense voler perjudicar a ningú, ja sigui amb motius ideològics, o d´altres.
Aquesta pàgina s´ha fet de manera voluntària, altruïsta i per el que representa l´esport de la natació a casa nostre ( CASTELLFOLLIT DE LA ROCA ), i els grans moments i satisfaccions que aquest esport ens ha donat.
Us agraeixo que en data d´avui, ja hi han 15.000 entrades  (visites) per part de tothom, i ès un orgull i una alegria en assolir aquesta xifra, i que per molts anys això pugui anar endavant, i sigui un reflexe de que aquest esport, continui viu entre nosaltres.
Per un Club com el nostre ( modest ), per un poble com Castellfollit de la Roca, ( petit uns 1000 habitants) GRÀCIES.

C.N.CASTELLFOLLIT