11 de novembre 2013

BONS RESULTATS DELS NEDADORS DEL CLUB, AL TROFEU SANT NARCÍS

PER COMENÇAR 6 MEDALLES EN EL TROFEU SANT NARCÍS
El passat dissabte 9 de noviembre i organitzat pel Geieg de Girona es va celebrar el Trofeu Sant Narcís de natació.En la sessió del matí es varen disputar les proves per a nedadors de categoría infantil i absolut. I per la tarda varen nedar les proves de categoría aleví i l'edat gran de benja-mins.

El C.N.Castellfollit hi va ser-hi present amb un total de vint-i-cinc nedadors.

En categoría absoluta es van aconseguir 2 medalles. Van ser per l'incombustible Adrià Surribas "Tomaset" plata en la prova de 100 mtes. braça i bronze per en Tony Garcia en els 100 mtes. lliures.

També dos medalles es varen aconseguir en la categoría aleví. Totes dues de bronze, una per l'Arnau Vila en els 100 mtes. papallona i l'altra per la Laura Nieto en els 100 mtes. lliures.

Pel que fa a la categoría benjamina, va ser on es va aconseguir l'única medalla d'or. Va ser en la prova dels 50 mtes. papallona aconseguida per l'Aura Vilarrasa. Aixì com també la medalla de bronze de la Júlia Crivillès en la prova dels 50 mmtes. esquena.

Cal destacar el quart lloc aconseguit per la Núria Masó, Aura Vilarrasa, Claudia Oliveras i Laura Nieto en el relleu 4 x 50 mtes estils, que es varen quedar a molt poc del pódium.