02 de juny 2013

BONS RESULTATS EN EL 25è ANIVERSARI CLUB NATACIÓ CENTELLES

Els nedadors del Club Natació Castellfollit van realitzar una gran competició el dissabte passat dia 1 de juny de 2013, i coïncidint en el dia del 25è aniversari del Club Natació Centelles.
Al mati va ser una jornada pels més grans. El CN. Castellfollit hi va desplaçar alguns nedadors, fent unes proves i uns bons resultats, rebaixant marques personals, i guanyant alguna meritòria medalla.
En el decurs de la tarda, va estar pels nedadors més petits, i amb categories inferiors, fet que va quedar palès que el planter que surt del Club Natació Castelfollit, té un gran nivell i una gran projecció de cara al futur. Aquest grup dels mes joves, van realitzar una gran competició, enmig de molts altres clubs participants, i  en el decurs de les proves es van aconseguir medalles en  individual, fetes per l´Isaac Navarro en 25 Crol, en Adrià Martinez en 50 Esquena, en Arnau Vila en 50 Crol, i en les proves de relleus i amb una gran partcipació de clubs, es và assolir el segon lloc amb els nedadors Marc Gifreu, Aura Vilarrasa, Arnau Vila i Adrià Martinez.
Fotografia on s´observa l´isaac Navarro recollint la medalla guanyada.
Fotografia de l´Arnau Vila recollint la medalla.
Fotografia de l´Adrià Martinez recollint la medalla.
 
Fotografia del relleu, recollint la medalla aconseguida.
Cal destacar també i molt, la gran actuació de tots els altres nedadors, que es van quedar a les portes d´aconseguir medalla i deixant constància que puja un equipàs de nedadors que ens faran gaudir i molt de la natació, en els propers anys.

L´AlbertVila, havent recollit el trofeu pel Club Natació Castellfollit per la seva participació.