04 de maig 2012

Resultat d´en Genís Grau Plana al Campionat d´Europa de Triatló

El passat dia 21 d´abril, el nedador del Club Natació Castellfollit en Genís Grau Plana, es va desplaçar a Israel on participà en els Campionats d'Europa de Triatló en categoria Junior. Una prova molt dura degut a les fortes temperatures que es van registrar en el dia de la prova, obtinguent una màxima de 35 graus i força vent.
Referent a la prova. en un primer moment en Genís, va sortir de la prova de l´aigua nedant 750 metres, en el grup davanter.Tot seguit en la prova de ciclisme (20kms), va anar amb un grup d´uns quarant corredors, i ja en la tercera i ultima prova , els cinc kms corrents va anar millorant posicions, fins arribar a la meta aconseguint el 26è lloc.
Cal fer esment, que no va quedar classificat per anar al Campionat del Món que es celebrarà a Auckland (Nova Zelanda), però que el seu rendiment, i el seu estat de forma actualment es molt alt i remarcar que està progressant, i adaptant-se en aquestes fortes i dures competicions on hi participen els millors atletes del món.