17 de març 2017

BONS RESULTATS ACONSEGUITS A CENTELLES I A LLORET DE MAR

Els nedadors de categoria aleví, infantil i junior del Club es varen desplaçar a la piscina del C.N.Centelles, on es va celebrar la 4ª jornada de lliga. En aquesta jornada els nedadors  del C.N.Castellfollit  van competir amb nedadors del C.N.Olot, C.N.Torelló, C.N.Vic ETB i C.N.Centelles. Va ser una jornada molt exigent ja que els nedadors i nedadores varen nedar moltes proves.Alguna d'elles, com els 400 mtes. estils en categoria aleví, complicada i molt exigent tècnicament. Tot i així es va competir a un molt bon nivell, prova d'això son els tres nous records de club aconseguits:
La Núria Masó amb un temps de 0.34.91 en la prova dels 50 mtes. esquena femení 14 anys.
La Laura Nieto amb un temps  de 5.00.24 en els 400 mtes. lliures femení 15 anys.
I el relleu dels 4 x 100 mtes. lliures femení absolut format per la Clàudia Oliveras, Núria Masó, Núria Rodriguez i Laura Nieto amb un temps de 4.33.25 varen millorar considerablement els 4.42.74 instaurat l'any 1992 !!!!!
A Lloret de Mar es varen desplaçar els prebenjamins i benjamins per celebrar-hi la cinquena jornada pel que fa als benjamins i la tercera jornada pels prebenjamins. Una jornada on els més petits del Club varen tenir una molt bona actuació. La majoria dels nedadors/es varen millorar les seves marques personals, ocupant llocs destacats en la classificació. Destacaríem:
El 1er. lloc en 100 mtes esquena i 2n. en 50 mtes. papallona de l'Aina Salvador.
El 1er. lloc en 100 mtes. papallona de la Laia Oliveras.
Els dos segons de l'Eric Ventulà en 50 mtes. papallona i 100 mtes. esquena.
I el 2on. lloc en 50 mtes. lliures de la Núria Gifreu.
Enhorabona a tots i a continuar entrenant com fins ara !!!


Imatge dels nedadors del club que van competir a Centelles.

Imatge dels nedadors del club que van competir a Lloret de Mar.

Imatge del "bon rollo" dels nedadors/ores del club, abans de competir.