02 de març 2017

BONA ACTUACIÓ D'EN MARC GIFREU I L'AURA VILARRASA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA ALEVÍ

Aquest passat cap de setmana, de divendres a diumenge, es va celebrar a les instal·lacions del C.N.Minorisa (Manresa) el Campionat de Catalunya de natació en categoria aleví. El C.N.Castellfollit hi estava present amb dos nedadors, l'Aura Vilarrasa i en Marc Gifreu. Els dos esportistes castellfollitencs varen tenir una bona actuació, millorant les seves marques personals en totes les proves que varen nedar, aconseguint bones classificacions. Cal destacar el  14è lloc aconseguit en la prova dels 400 mtes. estils per  l'Aura Vilarrasa que amb un temps de 5.52.06, rebaixant en setze segons la seva marca personal. Així com també destacaríem els 1.09.14 d'en Marc i  1.08.80 de l'Aura en la prova dels 100 mtes. lliures, baixant de la barrera psicològica dels 1.10 .
Enhorabona a tots dos i a l'Anna, la seva entrenadora.

Imatge dels dos nedadors que van participar en el Campionat de Catalunya, i enmig, l'entrenadora l'Anna Zamora.

Imatge dels dos nedadors a l'exterior del recinte on es va realitzar la competició.