13 de març 2017

BON AMBIENT A L'ONZENA CALÇOTADA POPULAR DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

El Club Natació Castellfollit va celebrar el passat diumenge 12 de març, al migdia a la piscina, la Calçotada Popular que enguany arribava a la seva onzena edició.
Els assistents varen poder gaudir d'una autèntica calçotada: calçots amb la seva salsa, un exquisit plat de mongetes amb botifarra de perol i carn a la brasa i de postres crema catalana i un bon plat de maduixes amb nata.
Els assistents van passar una bona estona i bon ambient que acostuma a donar-se en aquestes festes típicament gastronòmiques.
Enguany la  setanta persones que  varen assistir a la calçotada es varen menjar quasi mil calçots.
El C.N.Castellfollit vol agrair la participació i col·laboració d'un bon grup de pares i nedadors/es que varen donar un cop de mà, ja que sense ells no seria possible organitzar un esdeveniment com aquest i a uns preus tan populars. Així com també agrair a la "Fundació La Fageda" per la donació de diferents tipus de productes pels postres.
També durant el dinar,  l'equip absolut del club que va protagonitzar un calendari, varen fer entregar al President del Club Pere Vilà de quasi 500 € en concepte de beneficis que ha aportat la venda del calendari.
Moltes gràcies a tothom !!!!