07 d’abril 2014

Grans Campionats Provincials Aleví de Natació a G.E.I.E.G a Girona

Els nedadors del Club Natació Castellfollit destaquen en el Campionat Provincial Aleví de Natació

Aquest passat dissabte a la piscina del G.E.I.E.G es va celebrar el Campionat Provincial de natació en categoria aleví. El Club Natació Castellfollit hi ha participat amb sis nedadors : Laura Nieto, Núria Masó, Clàudia Oliveras, Marc Serret, Arnau Vila i Adrià Martinez, acompanyats per l'entrenador Pere Vilà.
Els nedadors del Club Natació Castellfollit han tingut una participació brillant, ja que els resultats obtinguts han estat molt bons.
Un total de quatre medalles i 11 diplomes de finalistes és l'excel.lent bagatge aconseguit.

Cal destacar la gran actuació de l'Arnau Vila amb un titol de Campió Provincial en la prova dels 50 mtes papallona i els dos tercers llocs en 50 mtes esquena i 50 mtes lliures.

La Claudia Oliveras va pujar al podium amb un meritori tercer lloc en la prova dels 50 mtes. papallona, va ser finalista en les proves de 50 mtes. braça i 50 mtes. lliures.

La Núria Masó va estar a poques centèssimes d'aconseguir la medalla de bronze en la prova dels 50 mtes. esquena.

L'Adrià Martínez va aconseguir un meritòria quart lloc en 50 mtes. braça i un cinquè en 50 mtes. esquena.

La Laura Nieto va aconseguir dos diplomes, ja que es va col.locar dins les 8 millors en les proves de 100 mtes. papallona i 100 mtes esquena .