21 d’abril 2014

Bon treball en Setmana Santa dels Nedadors/ores.


Aprofitant els dies de Setmana Santa, de dilluns a dijous, els nedadors/es del Club han treballat de valent.
Al matí el treball es centrava en la preparació física al gimnàs del Club. I a la tarda ens desplaçavem fins a la piscina del C.N.Torelló per fer els entrenaments d'aigua conjuntament amb els nedadors i nedadores osonencs.
L'objectiu era millorar la técnica i el rendiment; aixì com anar-se posant a punt pels pròxims esdeveni-mets esportius.
Cal destacar també que el dimarts 15 d'abril l'equip benjamí i aleví es va desplaçar fins a Vic per participar, conjuntament amb nedadors dels clubs de Girosona, al clínic organitzat per la Federació Catalana de Natació.
La sessió de l'equip aleví anava dirigida a un treball condicional (aeròbic) amb control d'estabilitat técnica i de ritmes.
La sessió amb els benjamins anava centrada en treballar aspectes fonamentals de la técnica, sobretot en els estils de crol i braça.
La jornada va acabar amb una xerrada amb els tècnics per tal de valorar el nivel tècnic general dels nedadors, i marcar les pautes a seguir.
El tècnic de la Federació, Marc Tribulieix, va transmetre a l'entrenador Pere Vilà, la seva satisfacció pel bon nivel dels nostres nedadors i nedadores tan en l'aspecte tècnic com d'aprenentatges. Recalcant que el treball que porta el C.N.Castellfollit va en la bona direcció.
No voldriem acabar aquest resum sense agraïr als entrenadors Pere Vilà, Núria Vilà i Salomon Aguilar, que han dirigit amb dedicació i entusiasme els entrenaments programats. Aixì com també als pares que han han col.laborar en els desplaçaments dels nedadors/es.