15 d’octubre 2020

 
Després de les mesures anunciades pel Govern de la Generalitat aquest migdia, 14 octubre, la Federació Catalana de Natació comunica que a partir del divendres 16 d’octubre totes aquelles competicions del calendari de la FCN (d’àmbit Català) S’ATUREN en els propers 15 dies. Aquesta decisió ve donada per la situació d’excepcionalitat motivada per la COVID-19, tot seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries. A l'espera de la seva evolució aquesta Federació seguirà en contacte amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i us mantindrà informats de qualsevol nova mesura o recomanació.

 

La FCN també vol comunicar que allò que no s'atura és l'activitat esportiva, ja que els entrenaments i totes les activitats derivades de la preparació dels esportistes es poden seguir fent, respectant sempre els protocols i les mesures d’higiene i salut establerts. Per aquest motiu cal que els i les vostres esportistes disposin de les cobertures d’accidents esportius que atorga la llicència federativa durant la pràctica de l’activitat federada.

 

Volem agrair-vos els esforços que heu fet els clubs, tècnics, esportistes i familiars en el retorn a l’activitat esportiva i aprofitem per demanar a la família de la Natació Catalana la comprensió en aquesta situació excepcional i mai viscuda. De la mateixa manera necessitarem de la vostra col·laboració per trobar noves dates després d’aquest ajornament per poder seguir amb el calendari de competicions.

En aquest sentit, també us demanem la vostra responsabilitat per seguir aquestes mesures que són en benefici de tots i totes.

 

Aquestes mesures afectaran l’esport no profesional. Per tant, no estan afectats els entrenaments dels esportistes, respectant sempre les indicacions de seguretat i mesures sanitaries adoptades.El C.N.Castellfollit vol agrair els esforços i la col.laboració de tothom en aquests moments excepcionals.