17 de novembre 2014

VIII MOSTRA GASTRONÒMICA CASOLANA.

BONA PARTICIPACIÓ EN LA VIII MOSTRA GASTRONÒMICA CASOLANA. I RECONEIXEMENT A LES DUES ESPORTISTES SANDRA SOTILLO I SARA PLANELLA
El Club Natació Castellfollit va organitzar aquest passat dissabte, 15 de novembre, la " Vuitena edició de la Mostra Gastronòmica de Cuina Casolana". Un bon grup de famílies i esportistes varen participar presentant els seus plats cuinats i postres preparats a casa. La valoració dels assistents era que l'edició d'enguany havia superat edicions anteriors per la qualitat dels plats presentats. Cal destacar que molts dels plats cuinats i postres presentats havien estat preparats pels mateixos nedadors.
Durant la vetllada es va fer un merescut reconeixement a les dues ex-nedadores del Club Sandra Sotillo i Sara Planella per haver-se proclamat recentment amb el C.P.A.Olot campiones del món de grups de xou a Reus.
En nom del Club, el seu President en Pere Vilà, va fer-lis entrega d'una placa per l'èxit obtingut.
La Sandra i la Sara varen agraïr aquest reconeixement i que els hi havia fet molta il.lusió que el C.N.Castellfollit els hi valores. Tot seguit varen signar el llibre d'honor del Club.

1ª imatge dels plats presentats en la nova edició de la mostra gastronòmica casolana 2014.

  2 ª imatge dels plats presentats en la nova edició de la mostra gastronòmica casolana 2014.

 3 ª imatge dels plats presentats en la nova edició de la mostra gastronòmica casolana 2014.

 imatge d´algun plat molt el·laborat com els que s´aprecìen.

imatge de dos plats més presentats en la mostra.



 Imatges del reconeixement a les dues ex-nedadores del Club Sandra Sotillo i Sara Planella per haver-se proclamat recentment amb el C.P.A.Olot campiones del món de grups de xou a Reus.On s´observa a la 1ª imatge com se li fà entega de la placa i en la 2ª imatge signen el llibre d'honor del Club.


C.N.Castellfollit