TROFEU SANT NARCIS DE GIRONA: DESTACADA ACTUACIÓ DELS NOSTRES NEDADORS I NEDADORES

Aquest passat cap de setmana, 8 de novembre, la piscina olímpica (50 metres) de Sant Ponç va ser l'escenari del Trofeu Sant Narcis de natació, organitzat per la secció de natació del G.E i E.G.
El Club Natació Castellfollit hi va desplaçar un total de 25 nedadors repartits entre les dues sessions (matí i tarda).
Els castellfollitencs amb moltes ganes de competir i amb una gran motivació varen assoli molt bons resultats.
Tot i ser a principi de temporada molts varen estar a prop de les seves millors marques personals, així com també alguns varen millorar-les. El treball de l'equip tècnic, en Sergi i la Núria, va pel bon camí.
De la sessió matinal, competien infantils i absoluts, cal destacar l'actuació de l'incombustible Adrià Surribas "Tomaset" que es va penjar la medalla de plata en la prova dels 100 mtes. braça en un ajustat final. En Genís Grau també va pujar el tercer calaix en la prova dels 100 mtes. esquena. Però el més destacat del matí fou la medalla de bronze aconseguida pel relleu absolut del 4 x 100 mtes. estils format per en Genís Grau, Adrià Surribas, Tony Garcia i Miquel Grau. Un tercer lloc de prestigi, ja que només varen ser superats pel C.N.Terrassa i el C.N.Cervera, que valer per instaurar un nou rècord de Club.

Imatge de´n Tomaset en el podium en el moment de rebre la medalla com a 2on classificat.

Imatge de´n Genís Grau en el podium en el moment de rebre la medalla com a 3er classificat.

Imatge del relleu absolut del 4 x 100 mtes. estils format per en Genís Grau, Adrià Surribas, Tony Garcia i Miquel Grau en el moment de rebre la medalla com a 3er classificat i amb NOU RÈCORD DE CLUB.

Però el millor va arribar a la sessió de tarda, on varen nedar els benjamins i alevins. Es varen aconseguir 3 medalles d'or: en Marc Gifreu en 50 mtes. papallona, l'Arnau Vila en 100 mtes. papallona i l'Aura Vilarrasa en 100 mtes. lliures.

Imatge de´n Marc Gifreu en el podium en el moment de rebre la medalla com 1er classificat.

Imatge de l´Arnau Vila en el podium en el moment de rebre la medalla com 1er classificat.
Imatge de l´Aura Vilarrasa en el podium en el moment de rebre la medalla com 1era classificada.