30 de setembre 2014

GRAN DIUMENGE EN LA GALA DE FINAL DE TEMPORADA 2013/2014 AL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Aquest diumenge 28 de setembre, i en el marc de la piscina, el Club natació Castellfollit, va celebrar la Gala-dinar que donava per finalitzada l'excel·lent temporada 2013/2014.
Amb una bona participació de pare i familiars, es va fer un merescut reconeixement a tots els nedadors i nedadores del Club. Enguany Campions de la Copa Pirineus i de la Challenge David Moner.
Durant el dinar també es varen fer entrega de diferents distincions. Pel que fa al XXVIII Memorial Vilà de Santiago, va recaure en el col·laborador del Club Andreu Coma. I el Trofeu President al jove nedador Arnau Vila Vinyoles.
També varen rebre l'agraïment i un merescut aplaudiment l'equip tècnic del Club encapçalats per en Pere Vilà, Adrià Surribas, Núria Vil`, Gemma Martinez i Salomon Aguilar.
En el parlament el President/entrenador del Club va dir que " ... el Club Natació Castellfollit te un molt bon equip, amb una bona base i un bon futur per endavant. Que no podem quedar-nos amb el braços plegats. Que en aquest moment l'equip exigeis alguna cosa més i cal donar-li les eines. Que cal donar un pas o dos endavant a nivell esportiu per continuar progressant.
Després va comunicar, que "... aquest pas o passos endavant no el donaré jo. Avui deixo de ser el primer entrenador del Club Natació Castellfollit,..... crec que és un bon moment per donar el relleu. Però continuaré fent altres tasques dins el Club".
Va comunicar que en Sergi Vivet serà l'entrenador del Club. Un entrenador jove, amb il·lusió i sobretot un enamorat de la natació. Va demanar a l'equip tècnic, nedadors i nedadores, i als pares tot els suport al nou entrenador.
Per finalitzar va desitjar " que la nova temporada que començarem l'afrontem amb il·lusió i amb ganes, amb el convenciment de que tots, nedadors i nedadores, pares i mares, farem un bon treball ".

 Imatge dels nedadors de la categoria absoluts en el moment d´agafar el trofeu individual de cadascú
 Imatge dels nedadors de la categoria infantil en el moment d´agafar el trofeu individual de cadascú

 Imatge del nedadors de la categoria benjamins i prebenjamins en el moment d´agafar la medalla i el trofeu com a Campions de la Copa Pirineu i la Challenge David Moner.

Imatge dels nedadors de la categoria alevi en el moment de recollir la medalla i el trofeu com a campions


 Imatge de l´equip d´Entrenadors del Club Natació Castellfollit.

Imatge dels presents en el dinar realitzat el diumenge.