02 de setembre 2014

Bons resultats dels nedadors del C.N.Castellfollit en l'edició d'enguany de la Travessia Tossols-Basil

Aquest passat diumenge 31 d'agost es celebrava la 61ª edició de la Travessia Tossols-Basil. Un total d'onze valents nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit es varen tirar a les fredes aigües del Fluvià per fer els 800 mtes que consta el recorregut.
El resultat més destacat el va protagonitzar el jove nedador castellfollitenc Marc Gifreu que es va imposar en la categoria benjamina amb un temps d'11 minuts 13 segons. Amb aquest registre va instaurar un nou rècord de la travessia en la categoria benjamina. Cal dir que l'anterior rècord també estava en posesió, des del 2004, d'un altre nedador del C.N.Castellfollit, en Genís Grau amb un temps d'11:54.
Altres nedadors destacats varen ser per en Genís Grau segon amb un temps de 9:00 i el tercer lloc d'en Pol Recobert amb un temps de 9.03 tot dos en la categoria majors.
En categoria femenina la Coral Vilà va obtenir un meritori tercer lloc en categoria major amb un temps de 12:30.
També el C.N.Castellfollit es va emportar el trofeu com equip forà amb més classificats en la general.

Imatge del nedador Marc Gifreu en el moment de pujar en la 1ª posició del podium i saber el resultat del nou rècord obtingut en la categoria de Benjamins.

Imatge del nedadors Marc Gifreu i en Genís grau .

Imatge de Nedadores del CnCastellfollit en el moment de recollir el rofeu com a equip amb més participants en aquesta 61ª edició del Tossols-Bassil 2014.