10 d’agost 2014

IVET NAVARRO I ADRIÀ SURRIBAS "TOMASET" CAMPIONS PROVINCIALS DEL NEDADOR COMPLERT

El 9 d'agost es va disputar a la piscina de Santa Coloma de Farners el Campionat Provincial del nedador complert de piscines descobertes.
Els 35 nedadores i nedadors del club van tenir una molt bona actuació aconseguin 4 medalles d'or, 8 de plata i 4 de bronze.
L'Ivet Navarro es va imposar en la combinada, en categoria femenina 14/15 anys i Adrià Surribas en absoluts.

Imatge de la Nedadora Ivet Navarro en el moment de recollir la medalla com a 1ª Classificada.


Imatge del Nedador Adrià Surribas "Tomaset" en el moment de recollir la medalla com a 1ª Classificat.

També van acompanyar el primer lloc els relleus de 4 X 50 metres estils femení fins 11 anys aconseguint un nou récord de Club (Núria Masó, Aura Vilarrasa, Clàudia Oliveras i Júlia Crivillés) i el relleu de 4 X 50 metres estils masculí absolut (Toni Garcia, Adrià Surribas, Mihai Axinia i Albert Bonilla).


Imatge de l´equip de relleu de 4 X 50 metres estils femení fins 11 anys com a 1er Classificat.

Imatge de l´equip de relleu de 4 X 50 metres estils masculí absolut com a 1er Classificat.

Les medalles de plata varen ser per Núra Vilà, Miquel Grau i Arnau Vila i els relleus de 4 X 50 metres estils masculins fins 11 anys (Albert Vila, Genís Pujiula, Marc Gifreu i Isaac Navarro) , el 4 X 50 metres estils femenins absolut (Núria Vilà, Mireia Reverter, Coral Vilà i Ivet Navarro), i el 12 X 50 metres lliures (Marc Gifreu, Núria Masó, Albert Vila, Clàudia Oliveras, Adrià Martínez, Maria Pagés, Arnau Vila,, Jadida Cadi, Miquel Grau, Anna Coma, Adrià Surribas i Núria Vilà).
Finalment vàren fer bronze la Clàudia Oliveres, Toni Garcia, Marc Gifreu i Adrià Martínez.
Una gran competició que vàn realitzar conjuntament tots els nedadors i nedadores del Club,al qual es vol felicitar a tots i cadascun d´ells.
Felicitats !!!