17 d’agost 2014

Guanyadors a les travessies al Port de Roses i a Sant Feliu de Guixols.

MARINA SANCHEZ (C.N.CASTELLFOLLIT) GUANYA LES TRAVESSIES AL PORT DE ROSES I LA DE SANT FELIU DE GUIXOLS.
Cap de setmana rodó per la nedadora del Club Natació Castellfollit, Marina Sánchez, ja va guanyar la 78a. Travessia al Port de Roses i la 41a. edició de la travessia Nedant a Sant Feliu.La Marina va fer un temps de 28:28 per fer els 1.500 mtes a Roses i a Sant Feliu sobre una distància de 1.100 mtes va fer un temps de 13:50. El guanyador absolut masculí a Roses va ser l'olotí Oscar Saura i a Sant Feliu l'altempordanès del C.N.Mataró Héctor Ruiz
La bona actuació de la Marina Sanchez també va anar acompanyada per en Pol Recober que també va pujar al pòdium ocupan el tercer lloc a Roses i un meritori segon lloc a Sant Feliu.
També va pujar-hi en el tercer lloc a Sant Feliu en Genís Grau, siguen un pòdium ben garrotxí ja que el primer fou Aleix Domenech i segon en Pol Recober.
Cal destacar les meritòries classificacions de la resta de nedadors del C.N.Castellfollit tot i no aconseguir places de pòdium (Tony Garcia,Miquel Grau, Gerard Villalta, Sergi Sotillo i César Pozas).

Imatge de la nedadora Marina Sanchez ( C.N.Castellfollit ) guanyadora de la Travessia de Roses i de St.Feliu de Guixol.

Imatge del podium de St.Feliu de Guixols on el 2on i 3er lloc van estar pels nedadors del C.N.Castellfollit Pol Recober i Genís Grau.

Imatge del podium de Roses on el 3er lloc va estar pel nedador del C.N.Castellfollit en Pol Recober