25 de novembre 2013

BONA PARTICIPACIÓ EN LA VII MOSTRA GASTRONÒMICA CASOLANA

BONA PARTICIPACIÓ EN LA VII MOSTRA GASTRONÒMICA CASOLANA. I RECONEIXAMENT A L’ESPORTISTA CASTELLFOLLITENCA SANDRA SOTILLO COSTA.
Aquest passat dissabte 23 de novembre es va celebrar en el local de la piscina la VII Mostra Gastronòmica de Cuina Casolana. Aquest acte ja consolidat dins les activitats socials que organitza el Club Natació Castellfollit, va comptar amb un bon grup de famílies que amb els entrants, plats cuinats i els postres variats varen fer gaudir de valent a tots els assistents. Cal destacar que enguany a la mostra, molts dels postres presentats havien estat preparats pels mateixos esportistes.
Al mateix temps i durant la vetllada es va fer un merescut reconeixament a l’esportista local SANDRA SOTILLO COSTA, per haver-se proclamat recentment amb el C.P.Olot campiones del món de grups de xou de patinatge artístic a la Xina Taipei. En nom de tot el Club el seu President en Pere Vilà li va fer entrega d’una placa per l’èxit obtingut. En el seu parlament en Pere Vilà resaltava que aquest títol és fruit de la sort, sino de la constància, sacrifici i disciplina en el treball diari. A la vegada esperonava a tots els esportistes present en el sopar que la Sandra és un exemple a seguir per obtenir bons resultats.
La Sandra va agraïr a tots els assistents les mostres de suport i ànims rebudes quant estava a la Xina i va sentir-se molt orgullosa de formar part del Club Natació Castellfollit. També va fer entrega al Club d’una fotografia de tot el grup campió del món i signada.
Imatge dels plats el·laborats i presentats en aquesta Mostra Gastronòmica
 
 
 

 
 
POSTRES
 
Imatge de coques i pastissos presentats
 


 
 
 
Un cop presentats, va ser l´hora de gaudir dels plats i començar la degustació
 
 
 
Una vegada finalitzada la degustació, es va realitzar el reconeixament a l’esportista local SANDRA SOTILLO COSTA, per haver-se proclamat recentment amb el C.P.Olot campiones del món de grups de xou de patinatge artístic a la Xina Taipei
 

 Fins aquí una altre edició d´aquesta Mostra Gastronòmica 2013, a l´espera de poder fer mes edicions amb la col·laboració dels socis, amics, simpatitzants i gent de poble de Castellfollit.

GRÀCIES A TOTS !!