17 de novembre 2013

" 7ª. Mostra gastronòmica de cuina casolana"

us recordem que pel proper dissabte 23 de novembre es portarà a terme la "7a. Mostra gastronòmica de cuina casolana" al local de la piscina. Una altra activitat que organitza el Club Natació Castellfollit, en el seu afany de fer coses per crear un bon clima social i esportiu, i com no per a una millor relació entre els tots.
Com molt bé sabeu els participants a la mostra han de portar un plat preparat o cuinat o bé un postra i compartir-ho amb els altres participants. És una mostra en que tothom gaudirà de les excel.lències culinàries dels altres.
A dia d'avui alguns ja ens han confirmat la seva participació i el plat o postres amb el que participarant. Però encara falta molta gent que sabem que participarà però encara no ha confirmat amb quin cuinat o postres portarant.

També us informo que durant el sopar-degustació el Club Natació Castellfollit farà un merescut reconeixament a l'esportista castellfollitenca Sandra Sotillo Costa pel tìtol de campiona del món de patinatge de grups de xou aconseguit aquest passat divendres a la Xina Taipei amb l'equip de C.P.Olot.

Des d'aqui us animem a participar-hi.

C.N.Castellfollit

Imatge de la mostra gastronòmica de l´any passat.