29 de setembre 2013

Gran Gala de Final de Temporada 2012/2013 al Club Natació Castellfollit

Aquest passat diumenge 29 de setembre i en el marc de la piscina, el Club Natació Castellfollit, va celebrar el dinar que donava per finalitzada la temporada 2012/2013.
Amb una gran participació de pares i familiars es va retre homenatje a tots els nedadors i nedadores del Club per l´excel·lent temporada.
Imatge de les persones assistents en el monent del dinar realitzat a les instal·lacions de la piscina de Castellfollit.


Durant el dinar es va fer entrega de les diferents distincions en reconeixement a l´esforç, dedicació i als èxits personals obtinguts a esportistes, entrenadors i col·laboradors.

imatge dels nedadors en categories inicials i futures promeses del club.

Imatge dels nedadors en categoria Benjami i Prebenjami.

Imatge de les nedadores en categories infantil i absolut.

imatge dels nedadors en categories infantil i absolut.
 

De les distincions entregades, cal destacar el Trofeu President que el va rebre la jove promesa del Club Marc Gifreu Matilló i el XXVII Memorial Vilà de Santiago que va recaure en la família Rodeja Muntada.  
Imatge del Nedador Marc Gifreu en el moment de rebre el Trofeu President.
 
Imatge de la família Rodeja Muntada en el moment de rebre el trofeu XXVII Memorial Vilà de Santiago.  

 
També varen rebre un obsequi del Club i un fort aplaudiment per part dels assistents a tot l´equip tècnic del Club, en Pere Vilà, Adrià Surribas, Núria Vilà, Albert Villalta, Gemma Martínez, Salomon Aguilar i Anna Coma, en agraïment a la seva tasca, el seu bon fer i paciència vers els nedadors i nedadores el Club.    
 
Imatge dels nedadors (Equip tècnic del Club ). 
 
En els parlaments l´Alcalde de Castellfollit el Sr. Moisés Coromina va destacar la funció social que fa l´entitat Club Natació Castellfollit, com el relleu generacional que hi ha dins el club fet que ajuda a veure, en certa manera, un bon futur. I que com alcalde i soci es sent orgullós que l´entitat vagi fent camí.
El presidenténtrenador del Club Pere Vilà en el seu parlament va comentar "que la temporada 2012/2013 ja és història. I que aquest dinar serveixi per donar, d´una forma festiva, el tret d´inici a una nova temporada la 2013/2014.Que esperem sigui tan o més bona que la passada".
 
Aquest dinar va tornar a ser un acte important pel Club i entrenyable per la gran família de la natació Castellfollinenca.
 
 
Moltes gràcies a tots!
C.N.Castellfollit