04 de setembre 2013

FESTA CLOENDA CURSETS DE NATACIÓ DEL C.N.CASTELLFOLLIT

El dissabte 31 d'agost el Club Natació Castellfollit va celebrar la festa de cloenda dels diferents cursets de natació que des de l'1 de juliol ha portat a terme. La festa organitzada amb molt d'entusiasme per l'equip de monitors va ser del tot lluïda i seguida per un nombros grup de pares i familiars, que varen poder gaudir d'una bona estona i veure els progressos dels futurs nedadors/es, que esperem que a curt termini formin part de l'equip de competició del Club Natació Castellfollit.
Un cop acabades les activitats programades els participants varen rebre el seu corresponent diploma que acredita el seu nivel assolit i una medalla com a record. La festa va finalitzar amb un pica-pica per a tothom.
Enguany, entre juliol i agost han participat dels diferents cursets de natació uns vuitanta nens/es de Castellfollit i pobles veins.


Esperant que l´any vinent ens tornem a retrobar, fins aleshores, que paseu molt bon any. I en nom del C.N.Castellfollit, es vol agraïr l´esforç realitzat per part dels monitors i donar les gràcies a tots els assistents.
Moltes Gràcies a tots. Ens veiem...

C.N.Castellfollit