17 de febrer 2023

EN MAHAMADOU DAMBELLEH JARRA ACONSEGUEIX EL BITLLET PER AL MUNDIAL DE MANCHESTER

Siiiii !!!! ho ha aconseguit !!!!

En Mahamadou Dambelleh s'ha classificat per al seu mundial.El nedador del C.N.Castellfollit va aconseguir el passaport per a Manchester fent una marca de 0:27,67 en la prova de 50 mtes. lliures del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Adaptada que es va celebrar els dies 11 i 12 de febrer a les instal.lacions del C.N.Barcelona.

Cal destacar també que es va penjar la medalla d'or i va celebrar un rècord d'Espanya formant part de la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs en el relleus de 4 x 50 mtes. estils amb un temps de 1:58,31.

En Mahamadou, a més, va firmar la seva millor marca personal en les proves de 100 mtes. lliures (1:04,67), 50 mtes papallona (0:32,62) i 100 mtes. papallona (1:21,38).

En aquesta competició en Mahamadou ha demostrat que està en plena forma i que el seu treball diàri va donant els seus fruits i que aquest és el camí a seguir per anar progressant dins la natació adaptada. 

L'any passat ja va participar en els Jocs Europeus de la Joventut a Finlàndia, i aquest proper agost farà un pas més en un campionat del món.

Cal destacar que en Mahamadou Dambelleh Jarra és el primer nedador format al C.N.Castellfollit que arriba a un campionat del món en els seus 55 anys d'història.


Enhorabona Mahamadou !!!