14 de gener 2023

 EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT NO HA PARAT AQUESTS DIES DE NADAL

Durant aquestes festes nadalenques els nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit han aprofitat per entrenar i posar-se en forma per poder encarar el tram més important de la temporada amb les millors condicions possibles.

Han estat 10 dies on els nedadors i nedadores del Club s'han desplaçat a les piscines del C.N.Olot i de Sant Pere de Torelló, per poder realitzar uns entrenaments de natació diferents, intensos, dinàmics i divertits.

Es va iniciar el dia 23 de desembre fent cagar el "Tió", el dia 31 de desembre, últim entrenament de l'any, realitzant l'entrenament més llarg de l'any fent 50 sèries x 100 mtes. els més grans i 50 sèries de 50 mtes. els més petits, i  tot seguit fent un bon esmorzar a la plaça de la piscina de Sant Pere de Torelló.

El director tècnic del Club, en Pere Vilà, i l'entrenador, en Magí Pijoan, destaquen... "la bona participació durant aquests dies, amb una mitjana de 15/18 nedadors/es els dies d'entreno a Olot i de 10/12 nedadors/es a la piscina de Sant Pere de Torelló. Organitzar uns entrenaments pel C.N.C. no és gens fàcil. Tenir-ho tot lligat no és una tasca fàcil (cotxes, desplaçaments, horaris, piscines, ...). Però s'han aconseguit els objectius. Hem donat l'oportunitat de poder entrenar igual que els nedadors i nedadores que la resta de clubs. I per nosaltres poder-ho fer a través del club del poble és genial. Seria un somni tenir un "globus" a la piscina de Castellfollit de la Roca per poder entrenar tot l'any !!!

Ara tovca a continuar entrenant amb ganes i anar endavant.

Tal com diu el nostre lema: "Junts amb esforç farem fent camí !!!