09 de novembre 2022

 2ª JORNADA DE LA LLIGA ALEVINA A BANYOLES

Els nedadors del Club, Judit Canteli, Mia Isabela Quintero i Àngel David Chugden, varen participar aquest passat dissabte 5 de novembre en la 2ª jornada de la Lliga Aleví a Banyoles. Una jornada que els tres nedadors varen lluitar de valent aconseguint millorar les seves marques personals en quasi totes les proves.

Cal destacar el temps de  1:08,20 aconseguit per l'Àngel David Chugden  en la prova dels 100 mtes. lliures, ja que era la primera vegada que baixava de la barrera dels 1:10,00.

Felicitats a tots !!!







TROFEU SANT NARCÍS I 2ª JORNADA DE LA LLIGA INFANTIL A LA PISCINA DE 
SANT PONÇ DE GIRONA
L'equip infantil i absolut també competien, però ho feien a la piscina del Geieg de Girona, que organitzava com cada any el seu tradicional Trofeu Sant Narcís i que també coincidien amb les proves de la 2ª jornada infantil. Una matinal llarga i dura. Una bona competició per veure si el treball fet fins ara començava a donar els seus fruits. Es varen millorar varies marques personals però s'esperaven més millores.
El més destacat varen ser el 0:28,21 d'en Mahamadou Dambelleh en la prova dels 50 mtes. lliures. Quedant a només a 19 centèssimes de la mínima per poder anar al mundial de Manchester el proper mes de juliol. Esperem que ben aviat ho pugui aconseguir.
L'equip estava format per: Adriana Monturiol, Tura Crivillés, Gemma Ventulà, Lidia Morales, Fatoumata Bah, Èric Ventulà, Mahamadou Dambelleh i Joel Rustullet.
Orgullosos del vostre esforç. A seguir entrenant !!!