10 d’agost 2022

 JOCS EUROPEUS DE LA JUVENTUT D'ESPORT PARALÍMPIC - FINLÀNDIA

Les ciutat finlandeses de Helsinki i Pajulahti varen ser les seus de l'1 fins al 4 de juliol dels Jocs Paralímpics Europeus de la Joventut.

El nedador del C.N.Castellfollit, Mahamadou Dambelleh,  i el seu tècnic, Pere Vilà, formaven part de la delegació de natació del Comité Paralímpic Espanyol.

La piscina Mäkelärinne de Helsinki va ser l'escenari de les proves de natació, on en Mahamadou va tenir una destacada actuació. Els seus resultats varen ser:

                        1er. en 400 mtes. lliures

                        2n. en 50 mtes lliures

                        2n. en 100 mtes lliures

                        3e. en 200 mtes. estils

                        3r. en 100 mtes braça

                        3r. en 100 mtes. papallona

                        3r. en 100mtes. esquena

Amb aquests resultats en Mahamadou torna de Finlàndia molt satisfet i ens comentava:" He fet un pas més per complir l'objectiu d'arribar a uns Jocs Paralímpics".

Per seva part el seu entrenador i tècnic del Comité Paralímpic Espanyol, Pere Vilà ens deia:" que era un afortunat per poder viure aquesta experiència inolvidable, que havia gaudit molt del treball com entrenador al costat de gent increible (Espe, Guiomar, Carolina, Mercedes i Diego) i uns nedadors fantàstics (Kike, Alex i com no amb en Mahamdou). I  vull fer el meu agraïment a la Federació Espanyola d'Esports per a Cecs (José Luis Vaquero i Jaume) i al Comité Paralímpic Espanyol per aquesta oportunitat que he tingut i que m'ha enriquit molt. Per mi ha estat com anar a la Champions de la natació. No olvidaré mai aquests EPYG'22".