09 d’agost 2021

 HA MORT ANNA MORENILLA ROBLES, PRESIDENTA DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT  DEL  1997 AL 2002


El Club Natació Castellfollit està de dol, hi ha una nova estrella que brilla el cel.

Després de lluitar amb valentia la malaltia fins a l'últim moment. Avui 9 d'agost de 2021 acomiadem amb dolor a l'Anna Morenilla Robles a l'edat de 69 anys.
Fou Presidenta del Club Natació Castellfollit des de l'any 1997 al 2002.
Una persona que estimava i es feia estimar. Sempre a punt d'ajudar sense esperar rés a canvi.
Amb els ulls negats de llàgrimes recordem aquella cuinera que cantava a la casa de colònies de Santa Eugènia d'Agullana. Les abraçades, les bromes i les ganes de viure i el somriure que tenia.
L'Anna estimava i és estimada, per això avui ens pesa tant aquest comiat.
Anna des del Club Natació Castellfollit i des del poble et recordem i et donem gràcies per ser com eres i per haver passat i estimat el que sempre serà casa teva, el Club Natació Castellfollit.
Només ens queden paraules d’agraïment cap a tu, donar gràcies per haver tingut la sort d’haver compartit part de vida amb tu. Has lluitat fins el final i has demostrat com eres fins el final, t’estimem
❤️
Una forta abraçada a tota la família.
Una persona no mort si hi ha el record, l'Anna sempre tindrà el record de tot un Club.
A la foto podem veure la Sra.'Anna Morenilla acompanyada del President d'Honor del Club el Sr. Pere del Monte i del President de la Federació Catalana de Natació el Sr. Enric Bertran el dia de la celebració del 50 aniversari de la fundació del Club Natació Castellfollit.

Que descansi en Pau.