24 de març 2021

Mahamadou Dambelleh Jarra  (C.N.Castellfollit) es proclama, amb Catalunya,  Campió d'Espanya de natació adaptada

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a la piscina olìmpica de Castelló de la Plana el Campionat d'Espanya Absolut de Natació Adaptada per Autonomies. Una competició amb esportistes de molt nivell, ja que aplegava nedadores i nedadors paralímpics, que han participat en mundials i que molts d'ells buscaven la mínima que els hi donés el bitllet per la pròxima paralimpiada de Tóquio.
En Mahamadou Dambelleh Jarra com a nedador i en Pere Vilà formant part de l'equip tècnic de la selecció catalana, han contribuït, després de quatre anys de no fer-ho, a que la selecció de  Catalunya es proclamés campiona per autonomies.
Cal destacar el gran estat de forma del jove nedador de Castellfollit durant el campionat. Aconseguint rebaixar considerablement totes les seves marques personals en les proves que va participar: 100 m. lliures 1:07.53, 50 m. papallona 0:37.26, 50 m. lliures 0:30.12, 50 m. braça 0:42.22 i 50 m. esquena 0:37.77. Cal dir que en la prova de 50 m. esquena va aconseguir una meritòria vuitena posició en la final absoluta.