28 de desembre 2019

ÚLTIMES ACTIVITATS DEL CLUB

A finals de novembre l'equip infantil i absolut del C.N.Castellfollit, va participar en el Trofeu Raül Ramos. Amb aquest trofeu es dona el tret de sortida al Circuit Girosona. Els nostres nedadors/es varen competir, tal com requereix la importància d'aquest trofeu, a un alt nivell. I que de ben segur ho varen aconseguir, ja que de les 10 proves en que es va participar, es varen millorar les marques personals en 7 proves.
El dissabte 30 de novembre va ser el dia escollit per muntar "la paradeta" a la Plaça de Sant Roc per vendre la tradicional "flor de Nadal" (ponsèties). El Club vol agrair a tots els que han col.laborat i participat, sigui dedicant part del seu temps atenent "la paradeta" o bé comprant-ne. La venda va ser un èxit , ja que es varen vendre totes!!!!
El diumenge 15 de desembre i als locals de la piscina es va organitzar la quina solidària per "La Marató de TV3". Un esdeveniment que va reunir unes setanta persones i que varen poder optar a guanyar magnífics lots, gràcies a les aportacions desinteresades de comerços i empreses locals i comarcals.
I per acabar l'any esportiu, les instal.lacions del C.N.Olot va ser l'escenari de la 3ª jornada de la Lliga Benjamina. Una jornada complicada per la duresa de les proves, 200 mtes. estils i 200 mtes. esquena pels nascuts l'any 2009: i 100 mtes. estils i 50 mtes. esquna pels de l'any 2010. Aquest fet no va ser motiu, ja que els més petits del Club varen tenir una actuació molt meritoria, competint a un molt bon nivell.