05 de setembre 2019

ANIMADA I DIVERTIDA FESTA FINAL DE CURSETS DE NATACIÓ

Amb una divertida Festa Final de cursets de natació es posava, aquest passat dissabte 31 d'agost, el punt i final a les diferents activitats aquàtiques,  que s'han portat a terme al llarg d'aquest estiu, organitzades conjuntament per l'Ajuntament i el C.N.Castellfollit.
Durant la matinal un nombrós grup de nens i nenes han pogut gaudir de les diferents activitats aquàtiques preperades per l'equip de monitors del club. Unes activitats on els participants han pogut demostrar davant dels pares, familiars i amics la seva evolució i els nous coneixements adquirits durant l'estiu.
En finalitzar es va fer entrega a tots els participants d'una medalla de record, un diploma acreditatiu i d'un obsequi. 
El President del Club, en Pere Vilà, en el seu parlament mostrava la seva gran satisfacció, ja que han estat més d'un centenar els inscrits enguany en els diferents cursets que s'han organitzat. Va felicitar a tots els nens i nenes pel bon nivell assolit durant l'estiu i els animava a formar part de l'equip de competició del Club. També va fer un especial agraiment a les mares i pares per la seva confiança que dipositen en el C.N.Castellfollit a l'hora d'escollir-nos per tal que els seus fills/es aprenguin a nedar. Això és senyal que fem les coses ben fetes. A l'Ajuntament per la seva col.laboració i implicació. I sobretot va agrair i felicitar per la seva tasca a l'equip de monitors del Club per la seva dedicació i empatia vers a la mainada i adults que hi han participat.