16 de juny 2019

BONES MARQUES ACONSEGUIDES PER EN MAHAMADOU DAMBELLEH, C.N.CASTELLFOLLIT, EN EL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT PER CLUBS DE NATACIÓ ADAPTADA CELEBRAT A TENERIFE.

La piscina del Tenerife Top Trainning d'Adeje va ser l'escenari del Campionat d'Espanya Open Absolut per Clubs de Natació Adaptada, el passat  dissabte 15 i diumenge 16 de juny. Un campionat d'un altíssim nivel esportiu, molts d'ells nedadors paralímpics i que molts es jugaven  la plaça per poder participar en el proper campionat del món a celebrar el proper setembre a Londres.
Un campionat on en Mahamadou Dambelleh tot i ser dels més joves, 13 anys, va participar-hi a nivell absolut. I pel que fa a les marques podem dir que va estar a un bon nivell, aconseguint molt bones marques en les cinc proves on va participar, tot i competir en piscina de 50 mtes.
Un cop acabat el campionat en Mahamadou comentava "estic molt molt content ja que he disfrutat molt d'aquest campionat d'Espanya. Sobretot per haver compartit amb nedadors i nedadores d'un nivell molt alt. També per qué un  campionat d'aquest nivell m'ajuden  a agafar experiència i pel bon ambient que hi havia entre els esportistes"
Enhorabona Mahamadou i endavant !!!