29 d’abril 2019

BONES SENSACIONS DEL C.N.CASTELLFOLLIT EN LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL XXXIII TROFEU CIUTAT D'EIVISSA DE NATACIÓ

Un any més la piscina eivissenca de "ES Viver" va ser l'escenari els dies 27 i 28 d'abril del pretigiòs  Trofeu Ciutat d'Eivissa de Natació, que enguany arribava a la seva 33 edició. Aquesta competició que constava de dues sessions, dissabte a la tarda i diumenge al matí, va reunir més de 300 nedadors i nedadores d'onze clubs d'arreu de l'estat. Com cada any l'organització d'aquest esdeveniment que anava a càrrec del C.N.Eivissa va estar excel.lent.
En un trofeu d'un nivell esportiu considerable i en un any difícil pel nostre Club, s'ha de dir que el balanç esportiu dels nedadors i nedadores del nostre Club l'hem de considerar-lo de molt bo. Aconseguint  tres medalles, un record de club i un quasi 100 x 100 de marques personals millorades. 
El rècord de Club va anar a càrrec de l'Èric Ventulà en la prova dels 50 mtes braça 12 anys amb un temps de 0:39,73. Superant el rècord històric que tenia en Pau Solà amb un temps de 0:40,11 des de l'any 2001.
Les medalles les varen aconseguir:
Èric Ventulà                    1 d'or.
Àngel David Chugden   2 de plata.
L'equip que es va desplaçar fins a Eivissa per a participar en aquest trofeu estava encapçalat pels entrenadors Pere Vilà i Sandra Juanola i els següents nedadors i nedadores: Joel Casado, Gemma Ventulà, Àngel David Chugden, Èric Ventulà, Júlia Teixidó, Anna Moreno, Mahamadou Dambelleh, Elena Robles i Joel Rustullet.
Tot seguit podreu veure una sèrie d'imatges on s'aprecia el bon fer, i el desenvolupament del viatges, aixì com el bon ambient i l'actitud inmillorable de tots els nedadors i nedadores com dels pares acompanyants.