01 de setembre 2018

ANIMADA FESTA DE FINAL DELS CURSETS DE NATACIÓ A LA PISCINA DE CASTELLFOLLIT



El passat dissabte 1 de setembre, i organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Castellfollit i el C.N.Castellfollit, es va celebrar a la Piscina Municipal "Josep Illa" de Castellfollit de la Roca,  la festa que donava per finalitzades les diferents activitats aquàtiques que s'han portat a terme a la piscina durant l'estiu.
Durant la matinal un bon grup de nens i nenes han pogut gaudir de les diferents activitats aquàtiques organitzades pels monitors del C.N.Castellfollit. Activitats on els participants han pogut demostrar davant els pares, familiars i amics la seva evolució i coneixaments adquirits durant  l'estiu.
També, i gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament, es varen instal.lar uns inflables aquàtics on  tan els petits com els grans varen poder disfrutar d'allò més bé.
En acabar es va fer entrega a tots els participants d'una medalla de record  i del diploma acreditatiu.
El President del Club, en Pere Vilà, en el seu parlament va mostrar la seva satisfacció, ja que han estat un centenar els inscrits en els diferents cursets aquest estiu , també felicitava a tots els nens i nenes pel bon nivell assolit durant aquestes deu setmanes. Va agraïr també als pares i mares per la confiança que dipositen en el C.N.Castellfollit a l'hora d'escollir-nos per tal que els seus fills aprenguin a nedar. Això és senyal que es fan les coses ben fetes. També va agraïr a l'Ajuntament la seva col.laboració i implicació, i sobretot va agraïr i felicitar a l'equip de monitors del Club, Laia Coma, Edu Bartrina, Ivet Navarro, Mireia Reverter i Clàudia Oliveras per la feina ben feta, dedicació i empatia vers la mainada i amb els adults que hi han participat.