12 d’agost 2018

Gran Diada en l'Open de Relleus, Sopar a la fresca i Banyada Nocturna

Dissabte dia 11 d'agost es va realitzar el 1er Open de Relleus. Una activitat pensada per gaudir de l'esport de la natació, distreure's, pasar-s'ho d'allò més bé, i que no tenia edat límit.
L'Open constava d'una sèrie de proves de natació al qual es barrejaven uns equips, prèviament fets, i  en que aquests equips, eren formats per pares i familiars dels nedadors del club, els propis nedadors i amics.
Va ser un èxit de participació, unes 50/60 persones de totes les edats, es van aplegar a la piscina, i vàren poder gaudir i disfrutar de l'esport de la Natació. Era una manera diferent de fer Natació (esport).

Un cop finalitzat,  es va realitzar un sopar popular a la fresca al recinte de la mateixa piscina, amb tots els assistents de l'Open i en què els que hi assistíren, comentaven el bon ambient i bon rotllo en el desenvolupament d'aquest Open de relleus.

Seguidament i un cop finalitzat el sopar a la fresca hi havia la Banyada Nocturna en les instal·lacions de la piscina municipal i en el que tothom hi estava convidat i en què era  una activitat d'estiu per treure's la calor del dia i refrescar-se.
Cal dir que totes aquestes activitats  van estar organitzades pel Club Natació Castellfollit, i en que es va deixar constània que va ser una gran diada festiva.

 Imatge dels pares dels nedadors que van participar a l'Open i amb un toc d'humor, feien com a professionals el corresponent cami per anar a la sortida

 Imatge dels pares amb més resolució.

 Una segona imatge dels pares dels nedadors.

 Imatge de les mares ja preparades, cambiades (professionalment) i a punt de nadar.

 Imatge dels assistents en el Sopar a la Fresca

Imatge d' alguns nedadors en la Banyada Nocturna