08 d’abril 2018

BON BALANÇ DEL C.N.CASTELLFOLLIT EN LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL XXXII TROFEU CIUTAT D'EIVISSA DE NATACIÓ

La piscina eivisenca de "Es Viver" va ser l'escenari, el passat 7 i 8 d'abril, del prestigiós Trofeu Ciutat d'Eivissa de natació, que enguany arribava a la seva 32ena edició.  Aquest trofeu organitzat pel C.N.Eivissa, amb una excel.lent organització, va comptar amb la participació de quasi tres cents nedadors i nedadores  i amb un total de nou clubs d'arreu d'Espanya. 
L'expedició del C.N.Castellfollit estava formada per una trentena entre nedadors, directius i pares.
El balanç esportiu dels castellfollitencs cal considerar-lo d'exitòs amb nou medalles aconseguides, quatre nous records de club aconseguits i moltes marques personals millorades.
Els quatre nous records de club batuts foren els 100 mtes. esquena femenins 14 anys a càrrec de l'Aura Vilarrasa amb un temps de 1:14.88.
En la prova dels 4 x 50 mtes. estils femenins el parcial de 50 mtes. esquena la Núria Masó amb un temps de 36.06 va batre el record dels 50 mtes. esquena 15 anys. 
Les medalles les varen aconseguir:
Laura Nieta               3 medalles d'or
Miquel Grau             2 medalles de plata i 1 de bronze
Adrià Surribas          1 medalla de plata i 1 de bronze
Anna Coma               1 de bronze

L'equip que va participar en aquests trofeu estava encapçalat pels entrenadors Pere Vilà i Edu Bartrina, i els nedadors següents: Joel Casado, Gemma Ventulà, Àngel David Chugden, Éric Ventulà, Aina Salvador, Ona Vilarrasa, Aura Vilarrasa, Laia Oliveras, Clàudia Oliveras, Núria Masó, Laura Nieto, César Pozas, Anna Coma, Miquel Grau i Adrià Surribas.
Tot seguit podreu veure una sèrie d'imatges on s'aprecia el bon fer, i el desenvolupament del viatge, així com el bon ambient i l'actitud inmillorable tan de l'equip com dels acompanyants.