16 de gener 2018

BON BALANÇ DE PARTICIPACIÓ DE LES ACTIVITATS DE NADAL ORGANITZADES PEL C.N.CASTELLFOLLITDurant les passades festes nadalenques el C.N.Castellfollit ha organitzat diverses activitats al poble per entretenir tant a petits com a grans. Unes amb més participació que altres, però que han ajudat a donar vida social al poble.
Es va començar el diumenge 17 de desembre amb el tradicional dinar de Nadal, Cagada del Tió i la posterior quina solidaria per "La Marató de TV3". El dia de N...adal i 1 de gener el Club va organitzar les quines que ompliren de gent el Centre Cívic.
Cal dir també que l'activitat esportiva del Club per aquestes festes no s'aturat. Els dies no festius d'aquestes vacances s'ha aprofitat per entrenar a la piscina de Sant Pere de Torelló.
El C.N.Castellfollit agraeix a totes les persones que hi han col.laborat i han participat en les diferents activitats, aixì com també a les cases comercials amb les seves donacions i a totes les persones que amb el seu esforç han fet possible, un any més, poder fer aquestes activitats.

Imatge dels nens/nenes nedadors que han participat en les activitats.

Imatge de la Panera del Club Natació que es va sortejar durant el Nadal.

Imatge de la realització de la Quina de Nadal 2017 fetes pel Club Natació.

Regals lliurats a les Quines realitzades pel Club Natació.

Imatge dels nedadors durant els entrenaments de Nadal 2017.
                                 
Una altre imatge amb nedadores mes grans del Club.

Una altre imatge amb nedadores mes grans del Club.

Imatge dels més petits una vegada acabats els entrenaments i fent jocs d'aigua.

Imatge graciosa del Nadal 2017 on es veu a varis nedadors del Club.