29 d’agost 2017

MOR LLUÍS MASBERENGUER, DELEGAT TERRITORIAL DE GIROSONA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE NATACIÓ

Aquesta matinada i a l'edat de 48 anys ens ha deixat en Lluís Masberenguer, després de no poder superar una incidència que va patir a principis d'aquest estiu.
Lluís Masberenguer i Masberenguer, delegat territorial de Girona i nascut el 10 de gener de 1969. Vinculat esportivament des dels seus inicis al GEIEG com a nedador, waterpolista i tècnic. Àrbitre de natació i waterpolo. Nedador màster en actiu. Autèntic dinamitzador i alma mater de la natació i el waterpolo a les comarques gironines, un home amb empenta i amb moltes ganes de gaudir de la vida i dels nostres esports que encomanava la seva passió a totes les persones del seu entorn. Sempre amb nous projectes dedicats a l'esport i a les seves terres de Girona. 
Com a Tècnic al GEIEG va ser: Campió d'Espanya juvenil i ascens a Divisió d'Honor amb el GEIEG en categoria femenina. Actualment Responsable i Cap de la Secció de Natació i Waterpolo del GEIEG. Entrenador Superior de Waterpolo. Tècnic Laboral, recursos humans i de PRL.
Des del Club Natació Castellfollit volem expressar el nostre més sincer condol a la seva família, amics i a l'entitat esportiva Geieg de Girona.
Descansa en Pau Lluís.
Fotos: en Lluís es el de la camisa a cruades. Va acompanyar al president de la Federació Catalana de Natació en la seva visita institucional al Club aquesta passada primavera.