19 de desembre 2016

TERCERA JORNADA DE LLIGA BENJAMÍ I PREBENJAMÍ

El dissabte 17 de desembre l'equip prebenjamí i benjamí del C.N.Castellfollit es va desplaçar fins a la piscina del C.N.Lloret de Mar per disputar-hi la tercera jornada de la lliga benjamí i prebenjamí.
Els Clubs participants en aquesta jornada van ser: Torelló N.C., Geieg de Girona,C.N. Farners,C.N. Lloret de Mar, C.W. Anglès i el C.N.Castellfollit.
Les proves que es varen nedar van ser les següents:
Prebenjamins nascuts/des l'any 2009: 25 mtes lliures i el relleu de 4x 25 mtes. braça.
Prebenjamins nascuts/des l'any 2008: 50 mtes. lliures, 50 mtes. braça i 4x50 mtes. esquena
Benjamins/es de l'any 2006: 200 mtes. estils i els 4x50 mtes. braça.
Els nostres 12 nedadors/es que competien " varen estar a un molt bon nivell i que es fa palès el treball que estan fent durant l'hivern " comentava l'entrenadora satisfeta Núria Vilà.
Destacaríem d'aquesta jornada el primer lloc en 50 mtes. lliures i el segon en 100 mtes. estils aconseguits per l'Èric Ventulà.  El segon lloc en 50 mtes. lliures i tercer en 100 mtes. estils a càrrec de l'Aina Salvador. El segon lloc aconseguit pel més petit de la colla en 25 mtes lliures l'Àngel David Chugden. I els tercers lloc en 25 mtes. lliures de la Joana Crivilles i en 50 mtes braça de la Núria Gifreu.
L'equip estava format per: Angel D. Chugden, Joana i Tura Crivillès, Núria Gifreu, Èric Masó, Èric Ventulà, Ona Vilarrasa, Duna Crivillès,  Aina Salvador, Anna Moreno i Laia Oliveras.

Imatge dels nedadors que van assistir a la 3ª jornada .