04 de setembre 2016

ANIMADA CLOENDA DELS CURSETS DE NATACIÓ A LA PISCINA DE CASTELLFOLLIT

El dissabte 3 de setembre es va celebrar a la piscina de Castellfollit de la Roca la Festa de cloenda dels cursets de natació, que durant els mesos de juliol i agost ha organitzat el C.N.Castellfollit. Durant la matinal un bon grup de participants varen poder disfrutar de les activitats aquàtiques que havien preparar les monitores Núria Vilà i Anna Coma i un grup de voluntaris del Club.
Un cop finalitzades les activitats aquàtiques, on els participants varen poder demostrar la seva evolució i coneixements adquirits durant l'estiu, als pares, familiars i amics, se'l hi va fer entrega del diploma acreditatiu i una medalla com a record.
El President del Club, Pere Vilà, a l'hora del parlament mostrava la seva satisfacció ja que han estat una vuitantena de nens i nenes  els que han participat en els cursets  que ha organitzat el Club i felicitava a tots els participants pel nivell adquirit durant l'estiu. Va agraïr als pares per la confiança que dipositen en el C.N.Castellfollit a l'hora d'escollir-nos  per tal que els seus fills aprenguin a nedar. També va agraïr i felicitar a tot l'equip d'entrenadors i monitors per la feina ben feta , dedicació i empetia cap els nens i nenes.
En acabat, varen poder recuperar forces amb una esplèndida paella al Bar Local-social del Club.

imatge dels participants dels cursets.

imatge dels nens just abans de tirar-se a l'aigua.

imatge dels nens fent les activitats a l'aigua.

imatge dels nens demostrant als pares el que ha après durant aquest estiu, atravessant la piscina nedant.


Imatge de nens juntament amb la monitora en el moment de fer activitats i curset.