28 d’agost 2016

COMIAT A SERGI VIVET ENTRENADOR DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Sergi Vivet va tenir el passat dissabte dia 27 d'agost, l'ocasió d'acomiadar-se com és mereix del C.N.Castellfollit, entitat on ha desenvolupat la tasca d'entrenador aquestes dues últimes temporades. Durant el sopar, que va comptar amb la presencia de tots els nedadors i nedadores que durant aquest dos anys han estat a les seves ordres, dels pares i membres de la junta, es va destacar la gran tasca realitzada per en Sergi. Ha estat un entrenador importantíssim en el creixement del Club i que ha estat una peça clau pels nombrosos èxits esportius.
En Sergi Vivet, que no va poder contenir les llàgrimes en el seu discurs de comiat, va fer una cronologia des de que en Pere Vilà, president del Club, li va oferir la possibilitat d'entrenar al C.N.Castellfollit fins arribar al dia d'avui. Va agrair als pares, membres de la junta per la seva col·laboració i confiança  dipositada en ell, però sobretot als nedadors i nedadores pel seu treball, implicació, sacrifici i  sobretot en creure en el seu sistema de treball. També va animar a continuar endavant i donar el mateix suport al nou entrenador.
Va ser una vetllada entranyable i molt emotiva, i que tots els qui formem el Club Natació Castellfollit esperem i desitgem a nen Sergi una carrera plena d'èxits esportius  com entrenador.

Imatge d´en Sergi Vivet fent el discurs de comiat.

Imatge del pastís realitzat en l'acte.

Obsequis donats per part dels assistents, amb en Sergi. 

Imatge dels assistents enmig del sopar.

Imatge de´n Sergi Vivet en el moment de tallar el pastís.

Imatge de´n Sergi dient unes paraules d'agraïment

Imatge de´n Sergi rebent els obsequis per part dels assistents.

MOLTES GRÀCIES I SORT !!