09 de juliol 2016

EXCEL.LENTS RESULTATS DELS ALEVINS DEL C.N.CASTELLFOLLIT ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA. CLÀUDIA OLIVERAS DUES MÍNIMES PER PARTICIPAR ALS CAMPIONATS D'ESPANYA !!!

Els passats dies 5-6 i 7 de juliol la piscina olímpica " Bernat Picornell" de Barcelona va ser l'escenari dels Campionats de Catalunya d'estiu aleví, on els joves nedadors de l'equip aleví del C.N.Castellfollit varen tenir una brillant actuació, com es pot comprobar en el següent resum esportiu:
De les 17 proves inscrites es varen millorar 15 marques personals.
Es va aconseguir dos diplomes de finalista a càrrec de la Clàudia Oliveras en les proves de 100 mtes. braça amb un 8è lloc i 6a. en la prova dels 200 mtes. braça. Aconseguint a la vegada en aquestes dues proves les marques mínimes per a participar en els propers Campionats d'Espanya a celebrar a Madrid. Cal destacar que el C.N.Castellfollit feia 10 anys que no participava en un Campionat d'Espanya.
L'equip aleví que va participar en aquests Campionats de Catalunya, dirigits per l'entrenador Sergi Vivet, el formaven: Marc Gifreu, Aura Vilarrasa, Raquel Nieto, Júlia Crivillès, Núria Masó i Clàudia Oliveres.
El C.N.Castellfollit vol felicitar a l'equip aleví i al seu entrenador Sergi Vivet pels seus excel·lents resultats aconseguits en aquests Campionats.

Imatge de tots els nedadors del Club Natació, que varen participar en els Campionats de Catalunya.

Imatge de la nedadora Claudia Oliveras, amb els diplomes aconseguits.