07 de juny 2016

BONA ACTUACIÓ DE LA SELECCIÓ GIROSONA A L'INTERTERRITORIAL

La selecció Girosona va participar aquest passat dissabte a l'interterritorial organitzat per la Federació Catalana de Natació a les instal·lacions del G.E.I.E.G.

En la competició de matí van participar els nedadors de les categories benjamines i alevines. Una nedadora del nostra club la Clàudia Oliveras va prendre-hi part en la categoria alevina. També el nostre entrenador Sergi Vivet en va ser un dels dos seleccionadors. En general es van obtenir uns grans resultats i la Selecció Girosona va acabar en segona posició en el resultats finals. 


Per altra banda, a la tarda va ser el torn dels infantils, júniors i absoluts. Com a representants del club teníem la Laura Nieto i en Miquel Grau. També podem destecar la segona posició obtinguda de la selecció Girosona en aquesta segona jornada de competició. Així doncs, l'èxit de la selecció Girosona es reafirma una vegada més, i des del club volem donar a les gràcies a totes les persones que hi han col·laborat i que fan que tots aquests nedadors puguin viure aquesta experiència conjunta any rere any. Enhorabona!!!