03 de maig 2016

INTENS CAP DE SETMANA PELS NEDADORS/ES DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Moviment de la majoria de nedadors/es del club aquest passat dissabte dia 30 d'abril. Per una banda, a Figueres es va celebrar el tradicional "trofeu fires i festes". El matí van competir els nostres alevins, la majoria d'ells van igualar  les seves marques i tot i no ser una competició on es van aconseguir grans resultats, creiem que pel moment que estem de la temporada aquests van ser bastant significatius. Podem destacar les dues terceres posicions de la Clàudia Oliveras en els 100braça femení i els 100 lliures femení. 

L'equip d'alevins va estar format per: Arnau Vila, Marc Serret, Marc Gifreu, Razvan Ionut, Clàudia Oliveras, Aura Vilarrasa, Núria Masó, Júlia Crivallés, Raquel Nieto.  

Imatge del grup d'alevins juntament amb el seu entrenador Sergi Vivet

A la tarda va ser el torn dels infantils, júniors i absoluts. Aquí pel que fa els resultats podem dir que la majoria d'ells va baixar els seus registres personals i les sensacions general de l'equip van ser més bones que el matí. Es van aconseguir un total de 6 medalles: 
  • Adrià Surribas: 3r amb 50 braça i 2n amb 50 papallona
  • Sergi Vivet: 2n amb els 100 esquena
  • Gerard Villalta: 3r en els 100m papallona
  • Marc Nieto: 3r en els 50m esquena
  • Cèsar Pozas: 3r en els 200 estils 
Malgrat i no aconseguir cap medalla, la nedadora més destecada del club va ser la Laura Nieto amb les proves de 100m i 50m lliures. A falta de saber els resultats oficials, creiem que aquestes marques li serviràn per poder participar als seus primers Campionats de Catalunya. 

L'equip de nedadors/es va ser: Adrià Surribas, Sergi Vivet, Marc Nieto, Miquel Grau, César Pozas, Sergi Sotillo, Gerard Villalta, Mireia Reverter, Ivet Navarro, Laura Nieto i Maria Pagès. 

Imatge dels infantils, júniors i absoluts que van participar a Figueres.

I finalment, per l'altra banda, l'equip benjamí i prebenjamí del C.N.Castellfollit es va desplaçar,  fins a Santa Coloma de Farners per celebrar-hi la 5ª jornada de la lliga benjamí. En aquesta jornada el grup en que els nostres nedadors/es varen competir el formaven els Clubs: C.N.Lloret de Mar, N.C.Torelló, C.W. Anglès, Geieg de Girona, Gen Roses i el C.N.Farners . Les proves d'aquesta jornada eran: 25 mtes. papallona pels nascuts/des l'any 2008, els 100 mtes lliures i 100 mtes. estils pels prebenjamins, i els 200 estils i 200 mtes. esquena pels benjamins.

Cal considerar de bons els resultats aconseguits pels nostres petits. Tots varen aconseguir millorar les seves marques personals, i alguns considerablement. Cal destacar a nivell individual el primer lloc aconseguit en la prova dels 100 mtes. lliures a l'Eric Ventulà.

Acompanyats aquesta vegada per en Salo Aguilar l'equip estava format per: Núria Gifreu, Mònica Busuets, Duna Crivillès, Aina Salvador, Ona Vilarrasa, Eric Masó, Amin Haddouti, Eric Ventulà, Isaac Navarro i Lluc Crivillès

Imatge dels prebenjamins i els benjamins amb l'entrenador Salomon Aguilar.