04 d’abril 2016

BON BALANÇ DEL C.N. CASTELLFOLLIT EN LA SEVA PARTICIPACIÓ EN EL XXX TROFEU CIUTAT D'EIVISSA

Els dies 2 i 3 d'abril la piscina eivissenca "Es Viver" va ser l'escenari del prestigiós Trofeu Ciutat d'Eivissa. Aquest trofeu organitzat pel C.N. Eivissa, amb una excel.lent organització i amb un gran èxit de participació, amb un total de 15 equips d'arreu d'Espanya, celebrava la seva trenta edició.
L'expedició del C.N.Castellfollit hi ha participat amb 16 nedadors/es de totes les edats. Des de la més petita l'Ona Vilarrasa de l'any 2007, fins al més gran que era "l'incombustible" Adrià Surribas "Tomaset" de 26 anys.

El balanç esportiu dels nedadors/es castellfollitencs cal considerar-lo d'exitòs, amb un total de 7 medalles aconseguides, 2 rècords de club superats i el 90% de les marques personals millorades pels nostres nedadors/es.

Les medalles aconseguides van ser:
  • Ona Vilarrasa:  2 de plata i 1 de bronze.
  • Sergi Vivet:  1 de plata.
  • Claudia Oliveras: 1 de plata.
  • Anna Coma: 1 de bronze.
  • Adrià Surribas: 1 de bronze.

Els rècords del Club batuts varen anar a càrrec de la Claudia Olivears en el parcial de 50 mtes. papallona en la prova dels 100 mtes. papallona i d'en Sergi Vivet en la prova dels 100 mtes. esquena.

L'equip de nedadors/es que va participar el trofeu Ciutat d'Eivissa van ser: Adrià Surribas, Sergi Vivet, Miquel Grau, Gerard Villalta, Cèsar Pozas, Coral Vilà, Núria Vilà, Anna Coma, Mireia Reverter, Laura Nieto, Clàudia Oliveras, Núria Masó, Aura Vilarrasa, Laia Oliveras, Ona Vilarrasa.