07 de març 2016

BONS RESULTATS A LA 5a JORNADA DE LLIGA ALEVÍ A FARNERS

Aquest dissabte passat, els nostres nedadors alevins es van desplaçar a les instal·lacions del Club Natació Farners per disputar la 5a Jornada de lliga alevina.  Les proves que es van nedar van ser els 400 estils, els 100 lliures i els 4x100 papallona masculí i femení

En ambdues proves la majoria de nedadors van millorar les seves marques i van competir a molt bon nivell. Els resultats més destecats van ser els 5:50.56 de la Clàudia Oliveras en els 400 estils de l'any 2003 i l'Aura Vilarrassa de l'any 2004, amb uns 6:01. 23, confirmant una vegada més (després de la medalla de bronze obtinguda els campionats de Catalunya d'hivern)  que aquesta és una de les proves que sap nedar més bé. També podem ressaltar la 1a primera posició obtinguda en el relleu de 4x100 papallona femení. 

Tanmateix, en els resultats podem veure que algun dels nostres nedadors van ser desqualificats, i en aquestes edats aquests errors ja no es poden cometre. Així doncs, caldrà insistir i millorar en aquest aspecte.

Els nedadors que van participar a la competició van ser: Marc Gifreu, Marc Serret, Arnau Vila, Rasband ionut, Marc Pagès, Clàudia Oliveras, Raquel Nieto, Aura Vilarrasa, Núria Masó, Júlia Crivillés. 

Entrenador i nedadors que van participar a la 5a jornada de lliga Aleví.

Nedadors escoltant la xerrada de l'entrenador.