14 de desembre 2015

BON AMBIENT EN EL DINAR DE NADAL DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Una vuitantena de persones han celebrat aquest passat diumenge 13 de desembre el tradicional dinar que organitza el C.N.Castellfollit. Un acte que ha començat amb un bon dinar, entremès amb embotit ibèric seguit d’ un bon plat de vedella amb bolets i uns increïbles postres nadalencs que ha sigut el menú nadalenc, sempre acompanyat de bon vi i un bon cava.
El President del Club en Pere Vilà, a l’hora del brindis va desitjar un Bon Nadal i un millor any per a tothom. També en representació de tot l’equip tècnic en Sergi Vivet va desitjar una bona temporada esportiva i que es compleixin tots els objectius. Tot seguit tots els entrenadors i monitors del Club varen cantar el tradicional “Fum,fum,fum”.
També si va fer present “el caga tió, carregat d’obsequis pels més petits del Club, que varen recollir amb emoció el seu regal.
La festa va continuar amb una esplèndida actuació del Grup “La Clau” que amb el seu “playback” va animar als assistents.
I per acabar la vetllada, i per col·laborar amb “La Marató de TV3”, es varen fer unes quines. Unes quines obertes a tothom i que varen donar un benefici per la Fundació de La Marató de 160 €. Cal destacar que tots els lots sortejats a la quina eren donacions de particulars i establiments.

Per finalitzar des del Club Natació Castellfollit volem agrair als responsables del Bar Local-social del Club pel dinar i el servei donat.
I també als col·laboradors i entitats, que gràcies a ells i a les seves donacions i aportacions, es van confeccionar i seguidament lliurar, aquests lots en forma de premis en les quines realitzades en la diada.
Aquestes entitats son:
-Hotel Riu-Fluvià
-Restaurant Ca la Paula
-Llibreria i confeccions Rosi
-Base Josep Sport
-Restaurant B-Creck 

Gràcies
C.N.Castellfollit.

Imatge de les taules parades abans del dinar.

Imatge de la gent a l'hora del dinar.

Imatge els entrenadors a l'hora de recollir l'obsequi nadalenc.

Imatge dels assistents observant a les noies del Plaiback fent una actuació.

Imatge dels pares i veïns del poble fent les corresponents Quines. 

Imatge de les noies del Plaiback inciant la ultima actuació de la diada.