18 d’octubre 2015

DINAR –GALA DE FINAL DE TEMPORADA DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

El C.N.Castellfollit va organitzar aquest passat diumenge 18 d’octubre el tradicional “Dinar-Gala” per celebrar el final de la temporada 2014/2015.
Una temporada histórica, tal com deia en el seu parlament el President del Club Pere Vilà. Històrica per què s’ha aconseguit el doblet , Campions de la “Copa Pirineus” i de la Challenge “David Moner”. En aquest important acte de Club, es varen reunir a la piscina de Castellfollit de la Roca un centenar de persones entre nedadors i nedadores, pares, familiars, amics i socis.
Després d’un excel·lent dinar es va procedir a l’entrega  d’un trofeu a tots els nedadors i nedadores que enguany han defensat els colors del Club arreu. També es varen repartir els diplomes acreditatius als nedadors i nedadores que durant la temporada han superat algun rècord de Club. I es varen fer entrega també dels trofeus als nedadors més destacats de la temporada. Els premiats varen ser:
  • Trofeu baixada de minut en 100 m. Lliures , en categoria masculina, per Genís Grau.
  • Trofeu baixada de minut deu segons en 100 m. Lliures, en categoria femenina per la Laura Nieto.
  • Trofeu “XXX Memorial Vilà de Santiago” per Bibiana Vinyoles.
  • Trofeu President per Clàudia Oliveras.
També varen recollir el seu reconeixement l’equip tècnic del Club encapçalat per en Sergi Vivet, Núria Vilà, Albert Espigulé, Adrià Surribas i l’Anna Coma. En els parlaments el President del C.N.C. Pere Vilà va destacar que “ rés d’aquests èxits serien possibles si al darrera no hi hagués un bon equip humà. Un equip format a part dels esportistes i tècnics, per pares i mares, membres de la junta i socis. Son part important per tal que la nostra entitat bategi i pugui anar endavant”.
Per tancar l’acte l’alcalde Miquel Reverter va felicitar i animar al C.N.Castellfollit a seguir amb aquesta gran tasca esportiva i social. I que a vegades, fruit al  treball constant i ben fet, es poden assolir projectes molt ambiciosos.


Imatge del pastís commemoratiu a la diada i celebració del tancament de la Temporada estiu 2015.

Imatge dels Entrenadors i President del Club, havent rebut un obsequi pel treball realitzat.

Imatge dels obsequis /Trofeus i Medalles per a tots els nedadors del Club com a guanyadors de la “Copa Pirineus” i de la Challenge “David Moner”.

Imatge dels nedadors de les categories superiors

Imatge dels nedadors més joves i categories inferiors

Podeu consultar la resta de fotografies ananat a Galeries o clicant aquí: Fotografies dinar