24 d’agost 2015

CAMPIONAT DE NATACIÓ DEL NEDADOR COMPLET A CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Tot i que la temporada s'està fent llarga, els nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit han destacat en el Campionat del Nedador Complet celebrat aquest passat cap de setmana a la piscina "Josep Illa" de Castellfollit de la Roca.
El balanç de medalles dels nedadors castellfollitencs, després de dues sessions molt ben lluitades i emocionants, ha estat:
6 medadles d'or: per la Claudia Oliveras (12/13 anys) i Gerard Reixach (absoluts). I els relleus de 4 x 50 mtes estils en les categories masculins fins 11 anys, femenins 12/13 anys i absoluts masculins.
5 medalles de plata: Arnau Vila (12/13 anys), Laura Nieto (14/15 anys) i Adrià Surribas (absolut). I els relleus de 4 x 50 mtes. estils fins a 11 anys i absoluts ambdós femenins.
2 medalles de bronze: Albert Vila (fins 11 anys) i el relleu masculí 12/13 anys.
Cal destacar que el relleu de 4 x 50 mtes. estils absolut masculí format per Sergi Vivet, Adrià Surribas, Gerard Reixach i Albert Villalta amb un temps de 1.57.77 van establir un nou rècord de Club.
Enhorabona a tots els nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit.
Enhorabona aals responsables tècnics, Sergi Vivet, Núria Vilà i Albert Espigulé, pel seu treball excepcional durant tota la temporada.
I enhorabona als pares pel seu sacrifici i suport diari.

Imatge dels Nedadors del Club Natació Castellfollit que van competir en aquesta diada del Nedador Complert