18 de maig 2015

EMOTIU SOPAR / HOMENATGE A LA PISCINA

El dissabte dia 16 de maig de 2015, es recordarà (del succeït) per molta gent, i sobretot per una persona molt vinculat al Club Natació Castellfollit, en "PERE.

Per un sopar “EMOTIU” realitzat a la piscina del nostre Club Natació Castellfollit.

Tot comença, quan un dia en concret, de sobte, i ja havent escoltat les mateixes paraules en alguna altre ocasió, en “PERE” ens diu………sabeu que?
Ha arrivat un moment de la meva vida que haig de fer un pensament.
I aquest moment ja ha arrivat !!!
Hi he estat pensant molt i ja es l’hora de donar el meu relleu a les generacions que segueixen darrera, en el meu àmbit d’entrenador de Natació.

Dit això, i en concret les persones que estàvem al seu costat, vam escoltar les paraules que li sortien de dins, doncs li costava de dir-ho. Ho deia de veritat !

Van passar els dies, i les seves paraules van ser certes. Hi ha hagut un nou relleu, una incorporació nova i canvis en l’organigrama del Club.
Ara tot i que li agrada anar a veure als nens a la piscina, ajudar, i rectificar-los en el que pot, ja no es en PERE L’ENTRENADOR, tot i que …. no el “treieu de la piscina”.

S’havia de posar fil a l’agulla. I gràcies a les seves filles, i a un grup de pares/exnedadors “així s’ha de dir”, es va anar generan un grup, que finalment van decidir fer-li un homenatge. Un homenatge que estigués a l’alçada de tota la vida i trajectòria que ha dut en Pere a la piscina i al Club Natació Castellfollit.

Doncs bé, es va fer aquest homenatge  el passat dissabte 16 de maig de 2015, realitzant un sopar a la Piscina del Club.
Un acte on els organitzadors van fer el màxim, perquè en “PERE”, ho recordés tota la vida, pels anys, dies, hores, minuts, i moments, dedicats al Club.

En total hi assistiren entre 130 i 140 persones, al qual molt conscientment, hi assistíren,
amics de juventut, companys , familiars, exnedadors de totes les èpoques del club amb els seus fills, ex-presidents, algun president d'altres entitats i/o clubs de natació, etc…i que en el seu dia van estar, han estat i estaran al seu costat dia a dia.

Un seguit de generacions al qual en “PERE” ha ensenyat a nedar a uns, que ara son “Avis”, a uns que ara son “Pares” i a uns que ara son “Fills”.
Unes persones normals i corrent, d’un poble petit com es Castellfollit de la Roca, i que gràcies al seu esforç, dedicació, ensenyament, i perquè no, gràcies al seu geni, als crits, a l’esperit de superació, i de voler treure el millor de cadascun d’ells, els ha fet surtir a l’èlit de la Natació.

D’un club modest com  aquest, “el nostre", el Club Natació Castellfollit”, ha sortit gent molt bona en aquest esport.
Campions d’Espanya ! Campions de Catalunya ! Campions Provincials ! Campions de lligues d’estiu de Natació, etc…etc…etc...

I no cal dir-ho, si per alguna cosa , la gent sap o ha escoltat el nom de Castellfollit de la Roca es per tenir una Cinglera com la que hi ha, i per tenir un Club Natació Castellfollit, on s’ha fet un nom en aquest esport de la Natació, i en que part de l’èxit ha estat gràcies a ell i a la seva dedicació, sense desmerèixer en cap moment als mateixos nedadors/nedadores.

Per alguns haurà estat un grandíssim entrenador, per altres potser no ( crida molt i es molt exigent),
per alguns haurà estat una gran persona, per altres potser no ( té les seves coses com tothom).
per alguns haurà estat un gran amic, ......amic, o simplement company ..... però el que queda clar es que aquest CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT, ha estat, es, i potser serà , ……molt,  gràcies a ell.

No tot el mèrit se l'emporta ell, però si vull deixa clar i deixar constància que de  “PERE DE LA PISCINA”, només n’hi ha un.
Ell ha estat al costat de tothom, hi ha hagut grandíssims moments, moments bons, i moments no tant bons, que no cal recordar.
Ha fet de pare, d’entrenador, socorrista, neteja vestuaris, neteja piscina, mecànic, bar-man, cuiner, ballador de Country, monitor, ha fet el manteniment de la piscina, ha estat amic, company i tot el que se li ha posat a davant i en tot moment, i si una cosa té es que...

Com a entrenador,  agradi més o agradi menys, els resultats i són, i els ex-nedadors i nedadors actuals  li estan enormement agraït.
Com a persona, potser haura comès errors com tothom, però diu molt d’ell, i només s'ha de veure, la gent que ha volgut estar al seu costat en un dia com avui, per tal de fer-li costat en un moment difícil después de pendre la decisió i han volgut acompanyar-lo en agraïment, en aquest emotiu sopar/homenatge fet exclusivament per ell.

Per tot això i en nom del CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT.

MOLTES GRÀCIES  PERE !!

Moltes gràcies ENTRENADOR.!!
Moltes gràcies PRESIDENT.
Moltes gràcies Pere Vilà…( en PERE de la Piscina ).


Imatge de la gent que va assistir al sopar/homenatge.(Fes Click a sobre la fotografia per veure-ho en gran).
Imatge de quan va arribar a prop de la piscina, enganyat i moment en què se li tapaven els ulls.

Imatge de'n Pere amb els ulls tancats portat en direcció a la piscina

Imatge un cop arribat a l'interior i sense saber el que hi havia.

1ª Imatge , un cop vist tota la gent que l'esperava per fer el sopar/homenatge.


 
En Pere emocionadíssim pel que observaba. No tenia paraules !
Imatge de la gent donant les gràcies amb en Pere amb un gran aplaudiment.

En Pere observant una col·lecció de fotografies de la vida/relació Pere amb el Club Natació Castellfollit

Tot seguit un petit refrigeri a l'exterior de la piscina abans d'entrar a sopar.

Inici del sopar on es podia escollit varis plats.

Imatge dels començals ja a dins i enmig del sopar.
Imatge d'una nedadora fent un escrit en el llibre que hi ha a l'abast de tothom i qui vulgui deixar el seu record per el dia de demà amb en Pere.

Imatge d'en Pere donant les gràcies, enmig del sopar.

Imatge dels Joves ex-nedadors amb en Pere al centre.

Imatge de les dones que es van aplegar ahir i enmig en Pere.

En pere mantellat per les dones , ex-nedadores del Club.

Imatge d'un altre grup en el sopar on es més familiar. 
Imatge de tots els homes, que en un dia van ser nedadors, ho has estat i estan relacionats amb el Club, envoltant amb en Pere.
Imatge d'un dels 1ers xandalls que ha tingut el Club Natació Castellfollit.

Imatge d'una de les 1eres equipacions del Club Natació Castellfollit

Imatge del banyador Femení més antic del Club Natació Castellfollit .

Imatge de tots els premis, copes, campionats, lligues, tornejos, etc... exposats per tota la gent.